7. maaliskuuta 2014

Nostalgiaa

Äidillä oli synttärit, öhöm, tammikuun alussa ja koska ehdimme vierailulle vasta helmikuun puolivälissä niin lahjalla ei ollut kiire. Koska olen todella huono aikatauluttaja, luonnollisesti päättelin lankoja puolituntia ennen lähtöä juhliin. Mutta hei, kuplat on sitten mahdollista neuloa noin kuudessa tunnissa alusta loppuun, jos joku joskus miettii aikatauluja ja kiireellisiä lahjoja.
 
Lankavalinta oli taas ties mistä johtuva heräteostos hieman ennen joulua. Ravelryssa oli tästä tehdyt kuplat, joten innostuin. Taustalangaksi sopisi paremmin vaaleampi sävy mutta kun varasto oli kotona ja valinta lähtökiireessä tehty niin minkäs teet. Nämä kuplat tein 3½ mm puikoilla ja tuli ehdottomasti paremmat, eivätkä nuo kuplat mielestäni kärsineet, vaikka neulos onkin tiiviimpää.
 


Ohje: Kupla by Soile Pyhänniska
Lanka: Novita 7 veljestä, ruskea 49 g ja
7 veljestä Nostalgia väri 084 68 g
Puikot: 3½ mm
Ravelryssa: Nostalgia kuplat
 

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniin harmoniset värit! Hienot lapaset.

  VastaaPoista
 2. Pidän noista kupla-lapasista. :) niin monta vaihtoehtoja väriyhdistelmiin. Toivottavasti lahjan saaja ihastuu niihin!

  VastaaPoista
 3. Tyylikkään rustiikkiset kuplat! Ja hyvä tietää että tarvittaessa ei mene kuin 3 tuntia :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuplia! Tuo Nostalgia näyttää kivalta kuplina.

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet nopeasti kuplat neulonut :) Hienon väriset, tuo nostalgia antaa ihanan eläväisen pinnan. Pitää kokeilla itsekkin :)

  VastaaPoista
 6. Hienot kuplat. Noita on kyllä nopea neuloa yhdessä illassa saa parin melkein tehtyä =) Monesti jäi peukalot seuraavaan päivään. Mä oon tainnut tehdä mun kupla lapaset kaikki 3.5 mm puikoilla, itseasiassa niistä tulee musta nätimmät noilla pienemmillä puikoilla!

  VastaaPoista

kiva kun kommentoit :)